Ännu en hemvändare till Blåvitt?

Vi sticker in med lite svenskanknytning på silly season-fronten.

IFK Göteborg brukar ju vara bra på att locka hem utlandsproffs. Och den förre Blåvitt-stjärnan Tobias Sana, 24, har ingen optimal situation i sitt Ajax, något som kanske kan öppna upp för en förstärkning på det blåvita mittfältet.

– Givetvis. Min situation är ohållbar. Men tränaren (Frank de Boer) har gjort sitt val – och jag kan inte klandra honom. Vi vann ligan igen, säger Sana till GT.

En flytt tillbaka till Kamratgården då?

– Jag stänger inga dörrar. Jag vill spela fotboll. Efter ett tufft år vill jag vara med familjen. När jag vet något om framtiden berättar jag det, säger Sana.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier