”Jag nobbade United för Chelsea”

Kurt Zouma skrev på för Chelsea under januarifönstret, den 19-årige signerade för fem och ett halvt år med Londonklubben, men blev kvar i St Etienne på lån under vårsäsongen.

Nu pratar försvararen om varför han valde Chelsea – och berättar att han nobbade en flytt till Old Trafford.

– Jag ville verkligen gå till Chelsea, säger Zouma till France Football.

– Om jag hade andra erbjudanden? Ja, från Inter, Monaco och Manchester United. Alla de klubbarna ringde mig.

Zouma lirade 24 matcher i Ligue 1 förra säsongen.

– Monaco hörde av sig först, deras sportdirektör ringde. Jag funderade på det, men jag fick ett starkt intryck av Mr Mourinho. Jag vet att det är en chansning, men jag ville hoppa på tåget. Jag vet inte om jag skulle få den här chansen igen, säger försvararen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier