”Deila istället för Henke i Celtic”

Har ni varit inne på norska VG i dag har ni fått läsa om vårt grannlands folkhälsoinstitut.

Dessutom har ni fått läsa om att Henrik Larsson kanske inte alls är på väg till Celtic, som det ju snackats om. Nej, istället verkar Ronny Deila, Strömgodsets 38-årige succétränare, vara förstavalet när den skotska klubben ska ersätta Neil Lennon. Delia själv vill inte kommentera uppgifterna.

Men skulle de stämma jublas det säkert på gatorna i Falkenberg. Den allsvenska nykomlingen har överraskat under vårsäsongen och att tappa sin tränare nu hade ju varit försmädligt.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier