Atlético täcker upp för Felipe Luis

Spanska mästarna Atlético  har en hel drös attraktiva spelare ute på marknaden just nu. Diego Costa spelar av allt att döma för Chelsea nästa säsong och ytterbacken Felipe Luis ryktas vara på väg i samma riktning.

Spekulationer som nu stärks när Madridklubben värvar en tänkbar ersättare till just Luis. Det är brasse-italienaren Guilherme Siqueira, 28, som går från Granada till mästarklubben, skriver Atlético på sin Twitter. Det enda som återstår är en läkarundersökning.

Den senaste säsongen har Siquiera varit utlånad till Benfica där han gjort totalt 33 matcher.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier