”Xavi har skrivit på för oss”

Här till vänster ser ni en salttunna. Den är troligen från England, tillverkad tidigt 1800-tal, är klädd med järnband och har ett järnhandtag med enkelt mönster samt en tillhörande skovel.

Skärmavbild 2014-06-17 kl. 19.03.40

Den är 21 centimeter hög, har en diameter på 19 centimeter och såldes nyligen (tillsammans med en färskvattentunna) på Lauritz.com för 300 kronor.

Xavi har, om det kommande ryktet stämmer, råd att köpa 233 333 sådana tunnor för sin nya lön. Ni kommer behöva samtliga de 233 333 tunnorna rejält fyllda med salt när ni tar er an det här.

Enligt rumänska Digisport har Barcelonas veteran Xavi skrivit på ett förhandskontrakt med storsatsande Al-Arabi i Qatar. Det är den qatariska klubbens nye rumänske manager Dan Petrescu som avslöjar nyheten för Digisport.

– Xavi har skrivit på ett förhandskontrakt med Al-Arabi men han har också bud från andra lag. Jag har talat med honom personligen men cheferna i klubben som tog mig till Qatar är på VM i Brasilien just nu så det är svårt att få tag på dem. Men jag har talat med Xavi på telefon och han är en extraordinär person. En ödmjuk spelare med fötterna på jorden, säger Petrescu.

Enigt Petrescu erbjuder den qatariska klubben 34-åringen en lön på motsvarande 70 miljoner kronor om året.

– Om det inte blir Xavi har vi andra stora namn på listan, men jag vill inte avslöja vilka.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier