Büttner: ”Van Gaal gav mig aldrig chansen”

Alexander Büttner, 25, kom till Manchester United 2012 men har inte lyckats slå sig förbi Patrice Evra till vänster. Nu lämnar han efter totalt 28 framträdanden, varav 13 i Premier League, på två säsonger.

Büttner tror inte att nye managern Louis van Gaal skulle ge honom chansen.
– Van Gaal gav mig aldrig chansen i holländska landslaget, trots att jag blivit vald till matchens lirare 14 gånger i United. Uppenbarligen tror han inte på mig. Så jag tror det här är rätt läge att lämna, säger backen enligt De Telegraaf.

I stället uppges Büttner vara nära Dinamo Moskva. Inom kort ska han genomgå en läkarundersökning med klubben.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier