”Galatasaray vill ha Klinsmann”

Jürgen Klinsmann arbetar för tillfället med att föra USA vidare från grupp G i VM.

Kanske får han snart också ett kontraktsförslag från Galatasaray att ta ställning till.

Turkiska Fanatik skriver att ”Gala” har skickat en förfrågan till det amerikanska fotbollförbundet gällande tyske ”Klinsi”. Förbundskaptenen har fortfarande fyra år kvar på avtalet med USA men är smickrad av intresset.

– I ärlighetens namn, det är fint att kopplas samman med en sådan stor klubb men just nu är jag bara fokuserad på USA:s landslag, säger 49-åringen.

Efter att Roberto Mancini fått sparken letar ”Cim-Bom” efter en ny coach, främst från Tyskland eller Nederländerna, enligt turkish-football.com. Martin Jol, 58, och Joachim Löw, 54, är andra namn som sägs finnas på önskelistan.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier