Uppgifter i natt: VM-stjärna klar för Real

Toni Kroos har inte lyckats komma överens med Bayern München om en förlängning av kontraktet som löper ut nästa sommar. Under juni har spanska uppgifter placerat den 24-årige mittfältaren i Real Madrid – något som också kom upp på den presskonferens VM-stjärnan höll i torsdags inför VM-kvartsfinalen mot Frankrike.

– Varför tar ni plötsligt så många foton, skojade Kroos när Real-frågan kom upp.

– Jag kan inte säga något mer. Skulle jag kommentera allt som står i tidningarna skulle jag inte ha tid med något annat.

Men i lördagens upplaga uppger nu trovärdiga Süddeutsche Zeitung att affären är klar. Bara detaljer återstår innan Kroos presenteras av den spanska storklubben.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier