Lovren har ”huvudet i Liverpool”

Morgan Schneiderlin kanske inte blir näste man att lämna Southampton.

Dejan Lovren, 25, kan hinna före.

Mentalt är han redan i Liverpool, förklarar Lovren för kroatiska Sportske Novosti.

– Det var otroligt att jag för några dagar sedan hade ett bud på 20 miljoner pund. Det var på morgonen och sedan på eftermiddagen sa klubben att jag inte var till salu. Uppriktigt sagt är mitt huvud redan i Liverpool, säger Lovren till sajten enligt ESPN.

Kroaten är missnöjd med Southamptons agerande.

– Liverpool skickade sitt bud och klubben informerade mig inte. Jag fick höra om det från andra och det gör mig besviken.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier