”PL-klubbens bud på VM-succén”

Ecuadors anfallare Enner Valencia var ett namn för finsmakarna inför årets VM-turnering.

Väl där gjorde 24-åringen braksuccé med ecuadorianska mått mätt: tre mål blev det på tre gruppspelsmatcher i VM. Något som av förklarliga skäl ger eko bland fyndsugna klubbar och mellanhändiga agenter.

Enner Valencia tillhör sedan i januari mexikanska klubben CF Pachuca där det blivit finfina 18 mål på 23 matcher.

Nu ska West Ham, enligt förvisso lynniga Daily Star, ha lagt upp ett bud på hisnande 140 miljoner kronor för den unge anfallaren som för bara en månad sedan var… begränsat känd, säkert även för West Ham-managern Sam Allardyce.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier