Svensk målvakt – från Holland till Danmark

Sportbladet gjorde en lång intervju med Karl-Johan Johnsson i maj, då pratade han om den kaotiska säsongen med NEC Nijmegen. Det slutade med degradering till andradivisionen i Holland.

Då var framtiden oviss.

– Jag har kontrakt, det finns inte så mycket att säga. Det skulle vara om någon kom och var intresserad av att lägga en slant, klubben är nog glad om de kan få någonting för mig. Inte nog med att vi åker ut, det saknas pengar, sa 24-åringen då.

Nu har den svenske målvakten skrivit på för danska Randers.

– Det känns väldigt bra och ska bli skönt att starta om i en ny miljö, säger Johnsson till Sportbladet.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier