”Det finns alltid en plats i Manchester United”

Holland tog bronset i VM – vann mot värdnationen Brasilien med 3-0. Brassarna avslutade mästerskapet med två raka förluster, 1-10.

En av Hollands viktigaste spelare i VM har utan tvekan varit Arjen Robben, som till vardags spelar i Bayern München. Louis van Gaal, som nu lämnar tjänsten som förbundskapten för att styra Manchester United, ser gärna att Robben kommer till England.

Enligt journalisten Elko Born ska Robben ha sagt till holländska tv-kanalen NOS att van Gaal hade sagt till honom att ”det alltid finns en plats för honom” i Manchester United.

– Jag har haft ett speciellt band med honom som går tillbaka till Bayern München. Han är den viktigaste tränaren för min karriär. Han har sagt att jag alltid kan komma till Manchester. Men det är inget alternativ. Jag stannar i Bayern München, säger Robben till NOS enligt Football Italia.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier