”Kroos presenteras i morgon”

Klockan 17.00. Estadio Santiago Bernabéu. 

Där och då kommer Toni Kroos, 24, att presenteras i Real Madrid-tröjan, skriver Marca.

Den tyske mittfältsstjärnan har placerats i Real under en längre period och det mesta talar för att han hamnar i Madrid. Bayern Münchens ordförande, Karl-Heinz Rummenigge, bekräftade på tisdagen att förhandlingarna har inletts med Champions League-mästarna.

Kroos är för tillfället på semester i Spanien där han mött upp med sin agent.

Den omsusade guldhjälten har också träffat den spanska sporttidningen AS.

– Jag kommer att gå till Madrid antingen i morgon eller dagen efter, sade Kroos till tidningen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier