Bättre fish n’ chips i London?

Tony Barett är Liverpool-skribent på brittiska The Times och i afton har han vevat lite på Twitter.

Han menar först att Brendan Rodgers ska ha sagt att chilenske anfallsstjärnan Alexis Sanchez val av Arsenal istället för Liverpool enbart berodde ”på geografin”. Sanchez ska helt sonika hellre ha velat bo i London än i Liverpool, enligt Rodgers.

Vidare skriver Barett på Twitter att Rodgers sagt att ”klubben inte ens börjat med att ersätta Luis Suarez än” – detta trots att Liverpool redan gjort av med omkring 700 miljoner kronor på nyförvärv.

Liverpool Echo har samma uppgifter:

– Värvningarna vi gjort har ingen koppling till att Luis Suarez lämnade. De spelarna vi redan värvat var redan öronmärkta sedan innan, säger Rodgers till tidningen.

En hel del fortsatt att vänta från Liverpool-håll, alltså.

– Givetvis är det så att det faktum att Luis Suarez lämnar oss ger oss chansen att spendera ännu mer och vi kommer att få in rätt typ av spelare, säger Rodgers till Liverpool Echo.

Tidningen skriver också att Liverpool nu satsar på att värva Loic Remy då Rodgers tycker att Swanseas Wilfried Bony är för dyr. Swansea vill ha hela 220 miljoner för sin ivorian, QPR ryktas behöva släppa franske Remy för omkring 90 miljoner.

Det är dock inte bara Suarez som ska ersättas: även defensivt jobbas det, som ni vet, på förstärkningar.

Mittbacken Dejan Lovren är fortfarande högaktuell – trots att Southampton nobbat ett bud på över 200 miljoner kronor. Och Swanseas vänsterback Ben Davies hoppas Liverpool fortfarande på; trots att man hittills fått sitt bud på omkring 100 miljoner kronor nekat.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier