Ba gick för reapris

I förrgår blev det klart att Demba Ba går från Chelsea till Besiktas. Då skrev vi att övergången ryktades kosta den turkiska klubben 70 miljoner kronor, men nu har Besiktas själva gått ut med uppgifterna.

AP skriver att anfallaren gick för ynka 6 miljoner euro, motsvarande ungefär 55 miljoner kronor. Besiktas kommer att dela upp summan i fem betalningar fram till 2016 och Ba kommer att tjäna 23 miljoner kronor om året, plus 92 000 kronor per match.

Demba Ba genomgick läkarundersökningen i Istanbul tidigare i veckan och har nu anslutit till sina nya lagkamrater på deras träningsläger i Leeds, England. Kontraktet är skrivet på fyra år.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier