FFF lånar ut Tibor Joza till Öster

Medan kollegorna Karlsson och Bohman sitter och trycker ut samma silly-nyheter med tio minuters mellanrum har jag vänt blickarna mot västkusten och snappat upp att Falkenberg lånar ut ytterbacken Tibor Joza till Öster. Det bekräftas på båda klubbarnas hemsidor.

27-åringen återvände till FFF från Häcken inför säsongen, men har fått sparsamt med speltid i Henke Larssons succégäng. Resterande del av året kommer han spendera i Superettans bottengäng – där han vill få tillbaka leendet på läpparna.

– Jag kände att jag inte kommer få spela så mycket och formen har varit sådär. Jag behöver få speltid och hitta glädjen igen, säger Joza till Hallands Nyheter.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier