”Spurs dubbelvärvning kan bli klar i dag”

Tottenham väntas inom kort göra klart med två nyförvärv från Swansea. Ben Davies uppges ha genomgått läkarundersökningen i helgen och sägs dessutom ha tränat med klubben under Spurs träningsläger i USA. Både Tottenham och Swansea var på träningsläger i landet och Davies ska ha stannat kvar när walesarna åkte hem.

Daily Mail skriver att övergången väntas bli klar i dag. Då kan Tottenham dessutom presentera ännu ett nyförvärv från Swansea. Det handlar om 30-årige målvakten Michel Vorm, som byter till Spurs och kostar klubben 2,5 miljoner pund i övergångssumma.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier