Romas stjärna: ”Jag vill stanna”

Serbiske mittfältaren Adem Ljajic har ryktats bort från Roma under sommaren.

Stora klubbar som Milan, Liverpool och Manchester United ryktas vara heta på 22-åringen som förra säsongen gjorde sex mål och fyra assist i Serie A. Men stjärnan, som kom till Roma från Fiorentina förra sommaren, vill inte röra på sig:

– Jag skulle vilja stanna. Jag gillar Roma och har skrivit på ett fyraårskontrakt som jag skulle vilja fullfölja, säger han till Sky Italia.

Fotnot: Finsmakarna minns att Adem Ljajic, tillsammans med den fyra år äldre landsmannen Zoran Tosic, var klar för Manchester United redan 2009 – men strax innan den serbiske ynglingen skulle ansluta i januari 2010 så drog United sig ur affären på grund av trassel med arbetstillstånd.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier