”En i trion offras för Di Maria”

Real Madrids stjärnvärvningar på mittfältet gör att Angel Di Maria är på väg bort från den spanska huvudstaden och allt talar för att ska flytta till den franska.

Men nu skriver silly season-gurun Tancredi Palmeri att det kan dröja ett tag innan den övergången offentliggörs. Enligt honom ska PSG först försöka bli av med Javier Pastore, Ezequiel Lavezzi eller Edison Cavani innan de går ut med någonting kring argentinaren.

Då är frågan vem det blir som offras och inte får lira kvar med Zlatan Ibrahimovic? Eller vilka? För alla har omgärdats av rykten.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier