Remy tillbaka i QPR: ”Inget fel på honom”

Loic Remy klarade inte läkarundersökningen i Liverpool och affären gick i stöpet.

Nu är anfallaren tillbaka i Queens Park Rangers. Manager Harry Redknapp har välkomnat honom tillbaka och säger att 27-åringen absolut har en framtid i klubben.

– Loic Remy kommer att gå tillbaka till QPR. Ur både min och klubbens synvinkel har vi fått en fantastisk anfallare tillbaka, säger han enligt ESPN.

Men på en presskonferens går Redknapp längre än så. Enligt Daily Express säger han att han tvekar på Liverpools officiella utlåtande, att Remy inte klarade undersökningen.

– Jag kan inte tro på att han inte klarade läkarundersökningen. Han gjorde en gedigen undersökning här, han gjorde en i Newcastle och han gjorde en i Marseille. Han har aldrig haft problem med sin fysik. Du kan inte hitta en mer tränad kille. Det är deras förlust och vår vinst, men ur ett själviskt perspektiv. Jag är ledsen för att hans flytt till Liverpool inte blir av, men från mitt eget perspektiv har vi fått en fantastisk anfallare.

– Men det kan inte vara läkarundersökningen. Det måste bero på andra orsaker, avslutar han.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier