”Strandberg kommer spela med U23”

BK Häcken hymlar inte med att man är på väg att släppa Carlos Strandberg till Borussia Dortmund. 18-åringen fanns med i den tilltänkta startelvan mot Djurgården i går, men 90 minuter före avspark hade han plötsligt ”ingen energi” att spela matchen. Enligt uppgifter ska Carlos Strandberg genomgå läkarundersökning på plats i Tyskland i morgon onsdag och skriver sedan på ett kontrakt som löper över fyra eller fem år, om allt går enligt planerna.

Dortmunds sportchef Michael Zorc bekräftar att man är väldigt intresserade av Häcken-talangen – men meddelar att det än så länge inte finns några planer på att ge honom speltid i a-laget.

– Om han kommer, så kommer han att få spela med U23 och inte med a-laget, säger han enligt tyska sajten Sport1.

Zorc planerar heller inte att göra några större förändringar i Dortmund-truppen, men i vanlig ordning (i silly-tider) ges det samtidigt lagom luddiga indikationer.

– Vi har inga planer på att släppa någon, men man ska aldrig säga aldrig, särskilt inte när det gäller inköpen, säger han.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier