Guidetti tillbaka till Holland?

John Guidetti kan vara på väg tillbaka till Holland.
Enligt Daily Mail kan Manchester Citys tränare Manuel Pellegrini tänka sig att låna ut Guidetti på nytt för att få igång honom igen efter skadebekymren. Tidningen skriver att Feyenoord och Ajax, bland flera icke namngivna europeiska klubbar, vill plocka in Guidetti.
Det var i just Feyenoord som han gjorde succé säsongen 2011-2012, innan hans skadebekymmer började. Då blev det 20 mål på 23 matcher.
Så sent som i går kväll gjorde Guidetti mål i straffläggningen när Manchester City förlorade mot Olympiacos i en träningsmatch. Han började på bänken men byttes in i halvtid.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier