”Milan i möte med Campbell”

Ett ”positivt” möte.

Så beskrivs träffen mellan Milan och Arsenals anfallare Joel Campbell, 22. Den costaricanska forwarden imponerade i VM och noterades för ett vackert volleymål i Arsenals seger över Benfica under lördagen.

Representanter för Milan finns på plats vid Emirates för att titta på Campbell och parterna ska haft ett möte under söndagskvällen. Milano-klubben ville undersöka om 22-åringen var intresserad av en flytt och enligt Sky Italia gav anfallaren ett positivt gensvar. Nu väntas Rossoneri ta historien vidare och lägga ett första bud på bordet.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier