”Blåvitt överens med Nijmegen”

Sam Larsson tilldrar sig intresse från holländska Heerenveen. I går kunde Sportbladet avslöja att det finns ett konkret intresse för yttermttfältaren. Holländarna vill betala omkring 13 miljoner kronor – och en del av pengarna tänker IFK Göteborg använda för att köpa en ersättare.

Sportchefen Mats Gren dementerade nyligen att förhandlingar pågick med Sören Rieks.

Men nu skriver danska BT att klubben är överens med holländska Nijmegen om övergångssumman. Blåvitt betalar omkring 3,7 miljoner kronor och ska nu förhandla färdigt danskens personliga avtal.

Rieks lämnade Esbjerg för Nijmegen för två år sedan. Han har gjort nio mål i Holland.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier