Holländare till Spartak Moskva

Holländaren Quincy Promes gjorde 11 mål på 31 matcher för sitt Twente förra säsongen. Nu skriver goal.com att 22-åringen är klar för Spartak Moskva. Promes själv bekräftar:

– Jag är glad över att formaliteterna är avslutade och att jag nu är en Spartak-spelare. Här får jag möjligheten att utvecklas och det är definitivt ett steg framåt.

Promes är en offensiv mittfältare, men kan även användas som ytter. Han har klarat läkarundersökningen och skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2018. Debuten i Hollands landslag kom i mars mot Frankrike.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier