”Elms vädjan: Låt mig lämna”

Rasmus Elm vill lämna CSKA Moskva. Det är i alla fall var rysk press påstår. Enligt Sport-Express ska 26-åringen själv ha bett klubbledningen om att låta honom gå.

Uppgifterna kommer sedan klubben värvat Bibras Natkho på Elms position och dessutom påstås vara nära Roman Eremenko. Tränaren Leonid Slutskij hade dock redan tidigare flaggat för att förstärka på positionen på grund av svenskens hälsoproblem.

Med tanke på hur allvarliga och oklara Elms besvär är kanske vi köper fler spelare i samma position. Vi räknar med Elm, det är en bra spelare, men ingen kan ge en exakt diagnos om hans tillstånd. Det kommer bli klarare i samband med vidare undersökningar, sa Slutskij nyligen.

Elms kontrakt med CSKA löper till nästa sommar.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier