Rajalakso till superettan

150 allsvenska matcher. 22 mål.

Nu ska Sebastian Rajalakso hjälpa Gif Sundsvall till allsvenskan. Den förre Djurgårdsliraren har skrivit på för Norrlandsklubben och tanken är att han ska bli spelklar till helgen, då Giffarna möter Öster.

Sebastian Rajalakso fick sitt genombrott 2008 då han som 19-årig gjorde 7 mål i sin debutsäsong med Djurgården. Han kommer närmast från polska Jagiellonia Białystok.

– Sebastian är en tvåvägsspelare och kan spela på flera positioner men det är främst hans offensiva kvaliteter som vi hoppas få nytta av, säger Sundsvalls sportchef Urban Hagblom i ett pressmeddelande.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier