I sista minuten – Saleh till Sirius

I natt stängdes det svenska transferfönstret och Superetta-klubben Sirius hann ro hem en värvning från seriekonkurrenten Syrianska FC. Yussuf Saleh är nämligen klar för tabellsjuan, rapporterar UNT i dag.

– En bra spelare som vi känner väl. Han ger oss fart och kan slå sin spelare en mot en. Han har dessutom ett bra spelsinne, säger Sirius assisterande tränare Thomas Lagerlöf.

Saleh, 30, beräknas vara spelklar redan på fredag då match mot Varberg väntar. Han har gjort landskamper för Etiopien, vunnit SM-guld med AIK och spelat i kazakhiska Tobol. Han blir Sirius fjärde nyförvärv i sommar, efter Kingsley Sarfo, Daniel Ahonen och Armin Tankovic.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier