”Feyenoord nära anfallare – spolar Guidetti?”

Colin Kazim-Richards, även kallad Kazim-Kazim, har ett av fotbollsvärldens bästa namn (i undertecknads synvinkel). 27-åringen spelar i Bursaspor i Turkiet men är nu aktuell för en flytt till Holland.

De Telegraaf uppger att Kazim-Kazim är nära Feyenoord. Klubben hoppas kunna slutföra transfern den här veckan för att anfallaren/yttern ska vara spelklar till Europa League-mötet med Zorya Luhansk nästa torsdag.

Innebär då Kazim-Richards-värvningen att Feyenoord spolar planerna på att plocka in John Guidetti? Inte enligt De Telegraaf som hävdar att klubben ändå söker ”med oförminskad styrka” efter en ny anfallare.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier