”Anderson vägrade lånas ut”

Manchester United-floppen Anderson, 26, finns tillgänglig på marknaden.

Managern Louis van Gaal har förklarat för mittfältaren att brassen inte har någon plats i klubben och en rad lag har hört sig för. Både Santos och Atletico Mineiro har varit där och ryckt, men det mest seriösa intresset spåras till Flamengo, enligt Daily Mail. Anderson ska dock vägrat att skriva på låneavtalet med Flamengo eftersom han var osäker på huruvida Rio-klubben kunde betala ut lön.

Den 26-årige brassen köptes till United från Porto för den idag absurda summan 315 miljoner.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier