”Tony Pulis nära lämna Palace”

Den här såg man inte riktigt komma.

Bara några dagar innan PL-starten trycker London Evening Standard ut att Crystal Palaces succémanager Tony Pulis är ytterst nära att lämna London-klubben.Enligt The Telegraph kan beslutet komma inom det närmaste dygnet.

Tränarens framtid ska vara hotad efter bråk med ordförande Steve Parish, skriver tidningen. Orsaken uppges vara delade uppfattningar om Crystal Palaces transferstrategi. Hittills har Pulis bara köpt loss nyförvärvet Frazier Campbell.

Parish är fåordig på frågan om Pulis blir kvar.

– Jag vet inte, jag sysslar med något helt annat. Jag kan inte kommentera det. Jag vet ingenting om det, svarade Parish.

Tony Pulis klev in i klubben i november 2013 och lyckades på ett mirakulöst sätt rädda kvar Crystal Palace i Premier League förra säsongen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier