Kacaniklic på väg bort från Fulham

Fotbollslivet leker knappast för svenske landslagsmannen Aleander Kacaniklic i Fulham. Sparsamt med speltid och degradering från Premier League i våras. Och nu i Championship är han helt utanför truppen.

Men det finns en anledning till att han hamnat i frysfacket och det är viljan att lämna den engelska klubben. Managern Felix Magath har sagt att de spelare som vill lämna ska få göra det, men kommer då inte att få spela under tiden. Det skriver Fotbollskanalen. Och 22-årige Kacaniklic är en av dessa spelare.

– Vi försöker hitta en lösning. Gör vi inte det stannar Alex kvar till januari, så får vi titta på marknaden då. Det man ska veta är att Alex absolut inte har sagt att han inte vill spela för Fulham, det är Magath som har sagt att de som vill lämna inte får spela, säger hans agent Miralen Jaganjac till Fotbollskanalen.

Och siktet verkar vara inställt att lämna de brittiska öarna.

– Vi kollar på andra alternativ. Det är vad vi försöker hitta, dyker det upp något i England kan han stanna kvar där. Målsättningen är att hitta något utanför England, fortsätter Jaganjac.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier