VM-back till Swansea

Visst blev man väldigt glad av att se Swansea i lördags? De två fina spelvändarfötterna Ki och Shelvey på innermittfältet, Bony kvar på topp och så poängspelaren Gylfi Sigurdsson tillbaka i nummer-tio-rollen.

Och nu – Federico Fernandez, den fine argentinske VM-backen, in i backlinjen!

Den 25-årige mittbacken har redan sagt ”ciao!” till Napoli-supportrarna twitterledes och har nu bara en läkarundersökning kvar innan han blir helt klar.

Sky Sports rapporterar om att övergångssumman ska ligga på facila 80 miljoner kronor och Fernandez borde väl bli ett alldeles utmärkt komplement till Ashley Williams som blev kvar i klubben trots somriga flyttrykten.

Ojvoj: det börjar arta sig för Gary Monks Swansea.

[socialpoll id=”[socialpoll id=”2216536″]

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier