Bastia: Vi jagar Angel di María

Det här kunde ha varit fönstrets mest sensationella, osannolika och oväntade transferbomb. Om den hade varit sann.

Franska Bastia har tröttnat på alla rykten kring klubben och nu annonserar de, tyvärr med djup ironi, ett helt koppel av värvningar på den officiella hemsidan.

Efter vårt missade möte med Anthony Reveillère lär Hervin Ongenda ansluta till klubben i dag. Sporting informerar om att vi tagit kontakt med Olympique de Marseille gällande deras back Rod Fanni, liksom med Lorient gällande deras anfallare Vincent Aboubakar. Dessutom har, tack vare Claude Makélélés nätverk och spelarens obeslutsamhet, vår klubb anslutit till jakten på Real Madrids Angel Di María.
Dessa namn läggs till de övriga 1287 som redan nämnts i olika mer eller mindre seriösa medier. En sak är säker, en match kommer att spelas mot Toulouse på Furiani på lördag klockan åtta, så länge som inte Météo-France (franska SMHI) bekräftar att en orkan och en storm med blåvita hagel på uppskattningsvis tio-tjugo centimeter i diameter drar förbi.”, skriver klubben.

Bloggen lyfter på hatten!

Skärmavbild 2014-08-20 kl. 17.02.54

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier