Podolski till Turkiet?

Tyska Bild är normalt sett en trovärdig källa, och nu rapporterar tidningen om att Lukas Podolski är på väg bort från Arsenal.

Bild hänvisar till anfallarens agent, som menar att Galatasaray står redo att lägga 12 miljoner euro för hans underskrift. Den turkiska klubben har velat få loss både Podolski och VM-succén Joel Campbell, men ”Gunners” är enbart villiga att släppa Podolski.

Pengarna ska Arsenal sedan lägga på två spelare, varav den ene är Adrien Rabiot från Paris Saint-Germain. Dessa uppgifter kommer från det italienska sillyoraklet Gianluca di Marzio.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier