”Klar för Barcelona” – nu backar klubben

Sao Paulo har tidigare hävdat att de varit överens med Barcelona om en övergång för högerbacken Douglas. Tanken var att 24-åringen skulle lånas tillbaka till den brasilianska klubben hela säsongen för att sedan ersätta Dani Alves i Barça från sommaren 2015 (då Barcelona inte får värva spelare).

Men efter att affären inte hunnit bli klar innan det brasilianska transferfönstret stängde är det nu en omöjligt för Sao Paulo att låna tillbaka Duglas. Nu vänder också Sao Paulos president och menar att klubbarna inte alls är överens längre.

Kaos var ordet.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier