Chelsea snuvar konkurrenterna på brasse?

Arsenal vill förstärka innermittfältet med Sami Khedira eller Luiz Gustavo. Manchester United har jagat Arturo Vidal i vad som känns som femtielva månader. Båda har dessutom varit på jakt efter William Carvalho. Nu kan han snart vara förlorad.

Portugisiska A Bola rapporterar om att Chelsea har lagt ett bud värt 44 miljoner euro på den portugisiske innermittfältaren. Det är nu upp till 22-åringen och hans klubb Sporting från Lissabon att fatta ett beslut.

Carvalhos debut i Portugals landslag kom mot Sverige på Friends Arena, då Zlatan Ibrahimovic tände hoppet som Cristiano Ronaldo släckte.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier