”Sherwood kan ta över QPR”

Inga mål, inga poäng – och snart ingen tränare?

Eller.

Nåväl, än är det kanske lite tidigt att basunera ut att Harry Redknapp får sparken från Queens Park Rangers, men klart är att han inte kunde fått en så mycket tyngre start på säsongen. Och det är klart, får han inte ordning på skutan inom en alltför snar framtid kommer snacket om en avgång att intensifieras.

Mirror menar att klubben har ersättaren klar för sig. Det i Tim Sherwood, som inte fick förnyat förtroende i Tottenham efter förra säsongen. Det kan alltså bli en tidigare Spurs-manager ut och en annan in.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier