”Arsenal budar på Papastathopoulos”

Säg namnet Papastathopoulos snabbt. Och så säg det baklänges. Och på rövarspråket. Sedan är det bara att ta sig en kanna saft och ge upp den här dagen.

Men än återstår mycket av den här fina sensommaraftonen och därför använder vi oss av Sokratis i stället. Han har tuff konkurrens på mittbackspositionen i Borussia Dortmund, vilket Arsenal ska ha uppmärksammat. Daily Mail skriver att Gunners lagt ett bud på Sokratis Papastathopoulos på 12 miljoner pund.

Arsenal tappade Thomas Vermaelen till Barcelona och var ute efter Olympiakos Kostas Manolas som ersättare. Den greken valde dock Roma. Måhända kan landsmannen välja rödvitt.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier