KLART: Superettan-stjärnan till Swansea

Nu har han läkarundersökts, skrivit på ett treårskontrakt, sett till att Östersund får 20 miljoner kronor – och förvandlats till ett enda stort leende. Modou Barrow är klar för Swansea och gjorde i dag sin första träning med seniorlaget, trots att han förväntades ta avstamp från U21-laget.

Österunds-Posten har fått tag på den 21-årige anfallaren som säger så här:

– Det är klart att det är en dröm som går i uppfyllelse att man har tagit sig hit. Nu gäller det att visa vad man kan så det blir speltid också, sa Modou Barrow.

Även spelarens agent Miro Jaganjac har uttalat sig:

– Om han lyckas bra i de första matcherna så kan vi omförhandla kontraktet.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier