”Villa budar på United-mittfältare”

Tom Cleverley är på väg bort från Manchester United. Nye managern Louis van Gaal har gett beskedet till mittfältaren att han kan se sig om efter en ny klubb och efter att framför allt Everton visat intresse tidigare i sommar är det nu Aston Villa som sitter i förarsätet, enligt The Telegraph.

Tidningen skriver att Birmingham-klubben, som inlett PL-säsongen med en seger och en oavgjord, kommer att lägga ett bud på åtta miljoner pund för 25-åringen.

Enligt tidningen är Hull och Everton också intresserade av  Cleverley som gör sin femte säsong i Manchester United och har även representerat Wigan, Watford och Leicester City.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier