”City-strikern vill till Real”

Real Madrid känner sig inte helt klara med anfallsbesättningen.

Tränare Carlo Ancelotti har varit tydlig med att han vill ha en till spjutspets men det ska inte röra sig om Radamel Falcao, även om det transferryktet fortfarande är lättantändligt.

Eleganten Ancelotti är mån om att bevara balansen i truppen och en värvning av Falcao skulle kunna sätta den ur spel, eftersom både Karim Benzema och Falcao vill vara förstaalternativ på topp. Enligt El Confidencial var det därför Ancelotti också motsatte sig en värvning av Luis Suarez, med hänvisning till ”ordningen i omklädningsrummet”.

Istället kommer klubben satsa sina kort på antingen Romas anfallare Mattia Destro eller Alvaro Negredo.

I dagsläget är det Manchester City-forwarden som är det hetaste alternativet. Real Madrid ska ha kontaktat Negredos agent och fått ett positivt gensvar, skriver El Confidencial. Öppningsbudet ska ligga på 183 miljoner kronor, enligt tidningen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier