”Campbell stannar i Arsenal”

När Arsenal misslyckades med att värva Loic Remy (som blev klar för Chelsea tidigare i dag) och därefter spelade 1-1 mot Leicester i kväll började genast folk att kräva diverse värvningar. Arsene Wenger ryktas nu ha börjat nosa kring Radamel Falcao (som bekant slits mellan Real Madrid och Manchester City) men ska i dag också ha slagit fast att anfallaren Joel Campbell, 22, stannar i klubben.

– Vi har fått många bud på Joey men har tackat nej till alla. Jag vet inte hur många klubbar det är, för när jag säger till mina assistenter att ”nej, han ska inte lånas ut” så ringer de inte ens mig för att berätta om buden som kommer in, säger Wenger enligt Sky Sports.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier