”Portugis tillbaka på Arsenals radar”

Många är de Arsenal-fans som hoppas på en ny defensiv mittfältare.

Och Sportings 22-årige ankare på mitten, William Carvalho, har funnits med i spekulationerna sedan en lång tid tillbaka. Nu ska Arsenal återigen ha plockat upp spåret och enligt Daily Mail kommer klubben att lägga ett nytt bud inom närmsta dygnet. ”Gunners” är dock inte villiga att möta upp utköpsklausulen på 430 miljoner kronor. Arsene Wenger sägs enbart vara redo att slanta upp drygt 230 miljoner kronor för portugisen. Om den prislappen accepteras kommer affären ta ytterligare fart inom de närmsta, hektiska dagarna.

Som en plan b till Carvalho har Arsenal också ögonen på den brasilianska landslagsstjärnan Luiz Gustavo, 27. Wolfsburgs mittfältare har också scoutats länge av London-klubben och påstås ha en utköpsklausul på 313 miljoner kronor.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier