Celtic: ”Inte till salu”

23-årige Virgil van Dijk är inte (som man kunnat tro) en flamländsk Kalle Anka-skurk utan en synnerligen talangfull mittback som ryktats vara på väg att lämna Celtic för Premier League. Klubbar som Southampton och Sunderland ska vara väldigt intresserade. 

Men nu går hans manager, norrmannen Ronny Deila, ut och dementerar att mittbacken skulle kunna lämna de skotska mästarna.

”Han kommer att stanna här. Han är en väldigt viktig spelare för oss och vi har sagt till honom att det inte finns en chans att han lämnar. Vi skulle inte kunna ersätta honom”, säger norrmannen enligt BBC Sport.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier