Citys nya bud: 40 miljoner euro för Falcao

Det är fullt budkrig mellan Manchester City och Real Madrid om Radamel Falcao. I fredags framkom uppgifter att Real hade nått en överenskommelse med Monaco, spanska tidningar rapporterade att Monaco skulle få 10 miljoner euro för att låna ut Falcao i ett år och Real skulle få en option på att köpa loss honom för ytterligare 30 miljoner euro. Real-ryktet intensifierades efter att Falcaos personliga sponsor, energidryck-tillverkaren Gatorade, under lördagen publicerade en annons på Twitter där de gratulerade stjärnan till en övergång till Real Madrid. Annonsen raderades dock omedelbart.

Men nu ger sig Manchester City in i leken på allvar. Senaste nytt, enligt silly-mästaren Tancredi Palmeri, är att City under lördagskvällen erbjöd Monaco 40 miljoner euro – alltså den summa som Real i slutändan skulle betalat om de velat köpa loss Falcao – direkt. Det gör att Monaco i nuläget sägs vilja bryta lånedealen man har slutit med Real Madrid, som Falcao dock ännu inte skrivit under, skriver Calciomercato.

[socialpoll id=”2218910″]

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier