”Pandev till Premier League”

Napoli-coachen Rafa Benitez har gjort klart att anfallaren Goran Pandev inte ingår i framtidsplanerna.

Ett tag såg det ut som den makedonska 31-åringen skulle hamna i Milan – men nu kan flyttlasset istället gå över Italiens gränser. Premier League-nykomlingen Leicester uppges vara sugna på att hugga Pandev. Även Galatasaray visar intresse, på inrådan från tränare Cesare Prandelli, skriver turkiska Sporx.

Den schweiziska landslagsmittfältaren Blerim Dzemaili, 28, ser också ut att röra sig bort från Napoli. Enligt Tuttomercatoweb har Dzemaili två erbjudanden från Premier League-klubbar. Här handlar det om Sunderland och Hull City. 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier