PSG lånar Cech?

José Mourinho vill förstås ha två världsmålvakter att välja mellan.

Men för Peter Cech börjar det bränna i knutarna så här timmarna innan fönstret stänger. Tjecken vill ha speltid när Thibaut Courtois har lagt fast beslag på förstaplatsen mellan stolparna. Det har tidigare surrats om att Cech ska lånas ut till antingen Monaco eller Paris Saint-Germain. Det senaste uppgifterna gör gällande att det är PSG som ligger bäst till. Paris-klubben ser en inlåning av Cech som fördelaktigt med tanke på Financial Fair Play-reglerna och ska dessutom vara intresserade av att plocka in Chelseas målvaktstränare Christophe Lollichon i samma veva, enligt Daily Mail.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier