”Vill lämna efter Celtic-fiaskot”

Uttåget mot Maribor i Champions League föll inte Celtic-försvararen Virgil van Djik i smaken, något vi tidigare rapporterat om.

Holländaren vill lämna klubben och Daily Mail skriver att van Djik lämnat in en transferbegäran. Det ska vara Southampton som blir kommande klubbadress, enligt den brittiska tidningen. Managern Ronald Koeman letar förstärkningar i mittförsvaret efter brandskattningen och pengar är av förklarliga skäl inget problem. Runt 90 miljoner kronor väntas Virgil van Djik gå för. Flera storklubbar är ute efter den U21-landslagsmeriterade 23-åringen. Bland annat sägs Newcastle, Sunderland, Napoli och Hamburg vara intresserade.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier