”Campbell vill lämna Arsenal”

God morgon. Vi inleder denna Deadline Day-morgon med ett ihärdigt rykte som inte vill försvinna: Är Joel Campbell på väg bort från Arsenal?

Efter att Arsenal bara fått 1–1 mot Leicester på söndagen sjöng fansen om anfallsförstärkning. Nu kan det bli tvärtom. För trots att Arséne Wenger i går slog fast att anfallaren Joel Campbell kommer att stanna kvar i klubben den här säsongen skriver i dag portugisiska O Jogo att 22-åringen vill bort.

Tidningen skriver att Campbell är rädd att konkurrensen om anfallsplatserna i Arsenal gör att han riskerar att inte få regelbunden speltid och ska därför ha bett Arséne Wenger om en utlåning. Enligt O Jogo är det aktuellt med en flytt till Benfica som är på jakt efter en ersättare till Rodrigo som har lånats ut till Valencia.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier